Hjem  
 

 Nyheter

 Virtual Garden

 Menneskene

 Kundene

 Jobb

 Kontakt

 
 

Årsrapport
 
 

 

2000 et sterkt økonomisk år.
2000 er forbi. Et sterkt år. Et år med veldig mange utfordringer - et år hvor våre evner til å tilpasse oss endringene og hendelsene virkelig har vært satt på flere prøver. Jeg synes vi har lov til å si - vi klarte det!

Det er ingen grunn til å være annet enn 100% fornøyde, og stolte, over at vi har vokst fra 30 til ca 60 medarbeidere i løpet av året - og fortsatt hører nyankomne hviske oss hyggelige ord i øret om hvor hyggelig stemning det er i huset vårt på Briskeby.

Knepet er - vi må fortsatt klare å bevare det lille selskapet - i det store. Vi er fortsatt en mygg sammenlignet med mange andre selskaper, men vi kan fort glemme detaljene som gjør oss nokså små og oversiktlige, tross alt.

Først da blir vi for store.

Det handler om å ikke glemme å informere, om å ta hensyn til hverandre, vise omsorg for kolleger, gi ros, være tålmodig og åpne om alt som skjer i ledelse, og at legge til rette for at både åpenhet og tålmodighet går begge veier.
Slik vil vi ha det.

Noe av det mest positive med veksten er alle de nye, flinke kollegene vi får, som gjør at vi stadig kan levere mer, og bedre.

Det har vært et år preget av mange forandringer for oss i Virtual Garden.

Vi har flyttet inn i byens flotteste lokaler på Briskeby.
Vi er i ferd med å få organisert på plass vårt integrerte kommunikasjonshus.
Vi har fått eksterne eiere og investeringsmidler til å gjennomføre vår visjon om å bli det mest innovative og spennende kommunikasjons-selskapet i vår bransje.

TestItOnline er en realitet og Møterommet er faktisk på vei til å bli en suksess.

Vi har levert flere virkelig gode jobber og prosjekter enn noensinne, og vi har fått ros, ikke bare for kommunikasjonen, men også for rådgivning, prosjektledelse og gjennomføringen.

Vi har god tilgang på kunder og prosjekter. Og sist, men ikke minst vi er altså blitt 30 nye mennesker siden i sommer.

Året 2000 ga oss et godt resultat, og særlig børsprosjektet til Telenor, og Coop-profileringen sender oss over det opprinnelige budsjettet.
Vi håper ikke at det blir like hektisk i dette året, 2001 - og vil be våre medarbeidere å følge med på klokken - når den nærmer seg dagens normale slutt.
Det er sunt å dra hjem, gå på kino og café.

:-) Nils Petter Nordskar
Daglig Leder, Virtual Garden AS

Tall for 2000 ->