Hjem  
 

 Nyheter

 Virtual Garden

 Menneskene

 Kundene

 Jobb

 Kontakt

 
 

Virtual Garden
 
 


Fra reklamebyrå med IT-kompetanse til Internett-selskap med kommunikasjons-kompetanse

Virtual Garden har blitt kjent som markedets mest fremtidsfokuserte reklamebyrå. Vi er smigret over karakteristikken, og mener at vi kan forsvare den. Dette til tross for at vi har vært mest synlige i tradisjonelle medier, med massekommunikasjon for oppdragsgivere som Flytoget, Storebrand og Telenor. I tillegg har vi utviklet navn, design, Internettløsninger og - for den saks skyld - hele selskaper.

Vår kjernekompetanse er, og vil fortsatt være, utvikling av idéer og markedskommunikasjon. Men vi må gjøre det på en helt annen måte enn før, og med en helhetstenkning dagens rådgivnings-, reklame- og teknologimiljøer ikke kan levere hver for seg. Flyttingen til et åpent, modernisert industribygg på Briskeby våren 2000 skjedde som en konsekvens av at vi trengte plass til å utvikle oss og bli et 100 % integrert kommunikasjonsselskap. Og i motsetning til mange andre gjør vi det ikke ved å opprette datterselskaper eller spesialavdelinger, men ved å samle rådgivere, designere, strateger, konseptutviklere, reklameskapere, programmerere og formgivere i et stort fellesskap.

Med vårt utgangspunkt som reklamebyrå besitter vi topp kompetanse innen markedskommunikasjon, noe som er mangelvare i de tradisjonelle Internett-miljøene. Når dette integreres med kompetanse innen kunderelasjoner, CRM, Internettutvikling og e-handel, fremstår Virtual Garden som et unikt kommunikasjonsselskap. Vi kan påta oss store konsept- og idéutviklings-prosjekter for tradisjonelle medier, i tillegg til å kunne tilby profesjonell rådgivning og utviklingskompetanse på Internett.

Denne kombinasjonen vil ikke bare prege Virtual Garden i årene fremover. Vi tror også den vil være et suksesskriterium for hele kommunikasjonsbransjen.

Har du kommentarer eller vil vite mer? Ta kontakt med:

Nils Petter Nordskar
pettern@virtualgarden.no

Elisabeth Mannsverk
elis@virtualgarden.no