Hjem  
 

 Nyheter

 Virtual Garden

 Menneskene

 Kundene

 Jobb

 Kontakt

 
 

Jobb
 
 

 

Virtual Garden fra 30 til 60 medarbeidere i Oslo, i løpet av år 2000.

Virtual Garden har vært på jakt etter mennesker som vil lage god kommunikasjon. Fremfor alt mennesker som forstår at det må gjøres på en helt annen måte enn før. Og som innser at dagens adskilte rådgivnings-, reklame- og teknologimiljøer ikke kommer til å kunne levere de helhetlige og integrerte løsningene markedet etterspør allerede i dag.

I Virtual Garden samler vi kompetanse innen strategi, merkevarebygging, kommunikasjon og teknologi - ikke bare under samme tak, men i samme, tette kundeteam. Vi innreder de nye lokalene våre slik at rådgivere, designere, strateger, konseptutviklere, reklameskapere, programmerere og formgivere har nær tilgang til hverandre.

Dette krever mye av hver enkelt av oss. For eksempel at man trives med å jobbe i team hvor mange dyktige mennesker har innflytelse. At man er villig til å dele sin egen kompetanse med andre, og samtidig er interessert i å lære av kollegene. Og at man er 100 % fokusert på å skape løsninger som kommuniserer godt - uansett hvilken tittel man har på visittkortet.

Vi fikk overveldende respons på vår rekrutteringskampanje i juni 2000 og tar ikke i mot flere søknader på de utlyste stillingene. Tror du likevel du har kompetanse vi kunne trenge? Vi kan ikke love deg at vi har en ledig jobb. Vi kan ikke love deg en samtale. Vi kan ikke engang love deg rask respons...! Det eneste vi kan love, er at din henvendelse vil bli seriøst vurdert, og at vi legger deg inn i vår database for fremtidig behov for kompetanse, hvor vi sorterer etter faginteresse og kompetanseområde. Når vi igjen kommer i posisjon til å ansette flere medarbeidere, vil vi sjekke denne interne databasen først.

Ønsker du å være registrert i vår kompetanse-database, send en mail til jobb@virtualgarden.no

 

Hvorfor vurdere jobb i Virtual Garden en gang i fremtiden?

Kompetansedeling
Intern kursing
Topp teknisk utstyr
Budsjett for faglig utvikling
Flat organisasjon
Medeierskap
Spennende kunder og oppdrag
Dyktige kolleger
Sosialt miljø
Kulturaktiviteter
Treningstilbud
Huset vårt
Gratis fredagsbar
Trine (Kokk med stor K)
Playstation 2
Hyggelige kolleger